В Манчестър Юнайтед ще обсъждат лятната селекция

В Манчестър Юнайтед смятат сериозно да се захванат с работа по лятната селекция на отбора още от тази седмица. Мениджърът Оле Гунар Солскяер ще разговаря с техническия директор Дарън Флетчър и с футболния директор Джон Мъртоу относно това от какви футболисти се нуждае за следващия сезон, съобщава "The Sun".

Въпреки промените в ръководните структури на "Олд Трафорд", Солкяер е получил уверението на шефовете, че той ще има дума при избора на играчи, които ще бъдат привличани в клуба, както и за изходящите трансфери.

Смята се, че норвежецът ще иска подсилване на четири поста. Той държи клубът да вземе нов централен нападател, нов централен защитник, дефанзивен халф и вратар, който да бъде резерва на някой измежду Давид Де Хеа и Дийн Хендерсън. В клуба обаче тепърва ще решават кой от двамата вратари ще остане и кой ще си тръгне през лятото.

В последните дни усилено се говори, че приоритетната трансферна цел на Манчестър Юнайтед за следващото лято ще бъде нападателят на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд. Солскяер познава отлично качествата му от съвместната им работа в Мьолде. Точно затова норвежецът вярва, че ще успее да убеди сънародника си да дойде на "Олд Трафорд", въпреки, че към него интересът е огромен и той ще има предложения и от други клубове.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти