ЛеБрон нападна НБА заради провеждането на Мача на звездите

Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс изрази отрицателно мнение за Мача на звездите. 36-годишният ветеран не е доволен от плановете на НБА за провеждането на демонстративното събитие, което ще се състои на 7 март в Атланта. Четирикратният шампион в състава на "езерняците" смята, че по този начин най-големите звезди в Лигата ще бъдат лишени от почивка.

"Нямам абсолютно никаква енергия и никакво вълнение за Мача на звездите. Не съм доволен от плановете на НБА, така че ако ме изберат, ще бъда там физически, но не и психически. Разполагахме със съкратена пауза между сезоните от 71 дни и след като се завърнахме ни беше казано, че няма да има Мач на звездите, за да имаме кратка почивка. Сега пък изведнъж решиха да го организират. Това е като шамар в лицето", заяви недоволният Джеймс.

Ди'Аарън Фокс изригна срещу решението за Мача на звездите: Тъпотия!

Подобно мнение изрази и звездата на Сакраменто Кингс Ди'Аарън Фокс. Плеймейкърът на "кралете" определи провеждането на Мача на звездите като "тъпотия" и добави, че единствено би играл, за да избегне солената глоба, която очаква всеки играч, който откаже да се състезава по собствена воля.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти