Гледай на живо

ЕВРО 2020: Италия - Швейцария 1:0 (почивка)

ЛеБрон нападна НБА заради провеждането на Мача на звездите

ЛеБрон нападна НБА заради провеждането на Мача на звездите

Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс ЛеБрон Джеймс изрази отрицателно мнение за Мача на звездите. 36-годишният ветеран не е доволен от плановете на НБА за провеждането на демонстративното събитие, което ще се състои на 7 март в Атланта. Четирикратният шампион в състава на "езерняците" смята, че по този начин най-големите звезди в Лигата ще бъдат лишени от почивка.

"Нямам абсолютно никаква енергия и никакво вълнение за Мача на звездите. Не съм доволен от плановете на НБА, така че ако ме изберат, ще бъда там физически, но не и психически. Разполагахме със съкратена пауза между сезоните от 71 дни и след като се завърнахме ни беше казано, че няма да има Мач на звездите, за да имаме кратка почивка. Сега пък изведнъж решиха да го организират. Това е като шамар в лицето", заяви недоволният Джеймс.

Ди'Аарън Фокс изригна срещу решението за Мача на звездите: Тъпотия!
Ди'Аарън Фокс изригна срещу решението за Мача на звездите: Тъпотия!

Подобно мнение изрази и звездата на Сакраменто Кингс Ди'Аарън Фокс. Плеймейкърът на "кралете" определи провеждането на Мача на звездите като "тъпотия" и добави, че единствено би играл, за да избегне солената глоба, която очаква всеки играч, който откаже да се състезава по собствена воля.

Още от Баскетбол

Виж всички