Хардън предпочел да играе с Джон Уол

Сделката между Хюстън и Вашингтон, която изпрати Ръсел Уестбрук към столицата и Джон Уол към Тексас, очаквано се превърна в най-коментираната тема през днешния ден. Първоизточникът на информацията - Ейдриън Войнаровски от ESPN, сподели някои детайли около споразумението между двете страни в предаването "Get Up".

Голямата звезда на Хюстън Джеймс Хардън също е имал частична роля за изготвянето на сделката. Брадата е предпочел да играе в един отбор с Уол, вместо с Уестбрук. Колкото до самото споразумение, генералните мениджъри на двете организации - Рафаел Стоун на Рокетс и Томи Шепърд на Уизардс, са финализирали детайлите по размяната в рамките на няколко часа през вчерашния ден, след като са се свързали за пръв път от средата на ноември.
Уестбрук премина във Вашингтон, Хюстън привлече Джон Уол
Както е известно, Уол ще стъпи на паркета в официален мач в НБА за пръв път от две години. Гардът се възстановяваше от тежки травми и пропусна последните два сезона. За последно той изигра 32 мача през кампания 2018/19, когато записваше средно по 20.7 точки и 8.7 асистенции на двубой.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти