Мистерията около трансфера на Богданович се разследва от НБА

Националната Баскетболна Асоциация разследва провалената сделка за трансфера на Богдан Богданович от Сакраменто в Милуоки, съобщава Марк Стайн от "New York Times". Както е известно, Бъкс бяха готови да изпратят Ерсан Илясова, Донте ДиВинченцо и Ди Джей Уилсън към Сакраменто, за да си осигурят 28-годишния сърбин. Това обаче не се случи, а причината изглежда е правилото, че отборите нямат право да контактуват със свободните агенти преди началото на трансферния прозорец.

Богданович ще се превърне в ограничен свободен агент с отварянето на прозореца тази вечер. Самата сделка за неговото преминаване в Милуоки стана известна още в понеделник, четири дни преди старта на рокадите в Лигата. Веднага след това се появиха информации, че бившият играч на Фенербахче не е дал съгласието си да замине за Уисконсин, като вместо това е решил да се превърне в свободен агент.
Богданович отказа да премине в Милуоки, сделката е под въпрос
"Елените" вече извършиха една промяна в състава си, след като се разделиха с Ерсан Илясова, който трябваше да е част от "трейд"-а за Богданович.
Милуоки успя да се лиши от Илясова при втория опит

Още от Баскетбол

Виж всички