Иван Станев: Все още ни е чуждо и непривично да играем без публика (видео)

Хебър напред за Купата на CEV след втори разгром над албанци (снимки)

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) се класираха за първи път в клубната си история на 1/8-финал във втория по сила европейски турнир - за Купата на CEV.

Успехът дойде след две категорични победи на волейболистите от Пазарджик над албанския Ержени (Шиякут) с по 3:0 гейма, като във втория мач те оставиха съперника на едва 9 точки в третия гейм.

Разпределителят Иван Станев бе в основата на успеха на „тигрите“, като заяви, че ще даде всичко от себе си за добро представяне в следващата фаза.

„Най-важното е, че победихме. Независимо, че отборът от Албания е под нашето ниво. В първата среща имаше известно подценяване, но във втората среща се справихме много добре“, каза Иван Станев.

 

„Все още ни е чуждо и непривично да играем без публика. Всички знаем каква подкрепа получаваме от нашите фенове. Не е ясно докога ще трае тази ситуация, не е приятно, но трябва да свикваме.“

"На 1/8- финала срещаме руския Зенит (Санкт Петербург). Съперникът ще е фаворит в този мач. Ние ще търсим да извлечем максимума и да покажем добър и класен волейбол“, каза още разпределителят.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти