Виктория Бекъм: Любовта от пръв поглед съществува

Те са двойка от 23 години. 46-годишната Виктория Бекъм доказа, че е обичана както винаги от 45-годишния си съпруг Дейвид, като сподели в акаунта си в Инстаграм за романа си с футболната легенда.

 

Заедно с изображение от тяхната сватба, дизайнерът написа: „Позволете ми да ви кажа, че любовта от пръв поглед наистина съществува. Първо се влюбих в усмивката на Дейвид, но тъй като го опознах, просто намерих такъв комфорт в начина, по който той ме накара да се почувствам, като най-добрата версия на себе си “.

 

В публикациите си Виктория също говори за проблемите си с доверието преди време под светлината на прожекторите.

Виктория и Дейвид се ожениха на грандиозна церемония, струваща 800 000 британски лири.

По-рано тази година Дейвид подробно описа момента, в който вижда Виктория за първи път: „Е, преди около 23 години бях седнал в стая с Гари Невил и момичетата от Спайс Гърлс бяха по телевизията и аз се обърнах към него и му казах„ о, о, харесва ми тази с малкия черен костюм.”

През 2017 г. футболната съпруга написа писмо за Vogue, предлагайки съвети за брак. Тя пише: „В брака: имайте търпение. Замълчи. Бъдете подкрепящи. И запазете малко мистика.

През 2010 г. Дейвид говори пред „Hello!” за това как поддържат връзката си жива, като разкри, че "всяка сряда имат вечер за срещи”.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти