"Скай Спортс" кани Стилиян Петров за анализатор

Стилиян Петров е получил предложение от “Скай Спортс” да се включи в екипа от анализатори на английското първенство. Бившият капитан вече направи дебют в тази роля преди няколко седмици.

След бенефиса Петров се е отдал на пълна почивка и очаква разрешение да отиде на почивка със семейството си. Видял се е и с Мартин Петров, който още си търси отбор на Острова, за да приключи кариерата си там в някоя от долните лиги. Марто е имал оферта от САЩ, но предпочел да остане до семейството си и продължава да търси състав в Англия.

Стан помага и на Александър Тонев, който най-накрая успя да наеме къща в предградие на Бирмингам и в момента я обзавежда. До няколко дни националът ще се премести изцяло в новия си дом. Стилиян ходи редовно и на мачове, като последно видя на живо загубата на Челси от Евертън.

Тонев взе участие само за няколко минути в последния мач на Астън Вила. Тимът записа трета поредна загуба от началото на сезона и е много вероятно Пол Ламбърт да заложи на българина в следващия мач на тима.

Тонев пропусна голяма част от подготовката на отбора заради контузия и заради това е на пейката от началото на първенството.

В същото време още два екипа се появиха на търг в интернет от бенефиса на Стилиян в Глазгоу. В последния момент от Селтик добавиха екипите на Боби Пета и Робер Пирес към колекцията. Голямото наддаване приключи снощи, но за тези две фланелки ще може да се подават оферти още три дни.

"24 часа"

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти