Дебют за агитката на Етър в новата класация УЛТРА ТОП 5

С новия, пети пореден епизод на единственото ТВ предаване за ултра- и фенкултура "Трибуна Ултра" стартира и новата битка между продукциите от родните стадиони в класацията УЛТРА ТОП 5. Участието си в петото издание на своеобразната ултранадпревара продължава победителят от Епизод 4 - хореографията на Сектор "Г" от мача с Нефтохимик на "Българска армия". Северната трибуна събра 275 вота в гласуването в раздел Медии на сайта Sportal.bg.

Втора със 143 гласа остана патриотичната хореография на Сектор "Б", посветена на 136-ата годишнина от Шипченската епопея, а третото място със 109 гласа бе за Грийн файтърс от Бургас, победители от еп. 3 на "Трибуна Ултра". Така се запази традицията всяко ново издание на УЛТРА ТОП 5 да има нов победител и нито една продукция да не дублира успеха си от предходната седмица.

Новите пет номинации в петото издание на УЛТРА ТОП 5 са: 1. Хореографията на Сектор "Г" в памет на Крум Янев 2. Хореографията на феновете на Лудогорец на Националния стадион "Васил Левски" 3. Ефектната факлеада на Сектор "Б" в мача срещу Черно море 4. Хореографията на Болярите от Етър в дербито с Локо (Горна Оряховица) 5. Победителят от ТУ.04 - хореографията на Сектор "Г" срещу Нефтохимик

Всички 5 предложения на „Трибуна Ултра“ можете да видите в прикаченото по-долу видео, а гласуването в анкетата става в раздел "Медии", долу вляво.

Гласувайте ТУК

"Трибуна Ултра" можете да гледате премиерно всеки вторник в 21 ч. в ефира на телевизия Sportal.bg и онлайн в сайта Sportal.bg.

Новия пети епизод можете да видите ТУК.

Още от Медии

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти