Левски спечели турнира "100 сърца за ЦСКА" за момичета до 12 години

Младите волейболистки на Левски София спечелиха коледния турнир 100 сърца за ЦСКА по мини-волейбол за момичета до 12 години, който се проведе днес в столичната зала Васил Симов.

В приятелската надпревара при най-малките участваха три столични отбора – домакините от ЦСКА, Левски и Академик. Така трите състава повториха състезанието от вчерашния ден, в който в зала Васил Симов играха момичетата до 13 години на трите клуба.

Отборите на ЦСКА и Левски постигнаха по една победа над Академик, като двата тима се изправиха за пореден път един срещу друг за вечно дерби. В спора за първото място Сините постигнаха убедителна победа над Червените, като спечелиха с 2:0 гейма. Така младите волейболистки на треньорката Веска Ангелова вдигнаха Купата, а Червените останаха на втора позиция. Трети са представителките на Академик.

Крайно класиране: 1. Левски, 2. ЦСКА, 3. Академик

С това в последните два дни ЦСКА и Левски си размениха по един триумф в коледните турнири, като при момичетата до 13 години Купата бе спечелена от Червените, а при момичетата до 12 години от Сините. 

Така турнирът 100 сърца за ЦСКА се превърна в незабравимо изживяване за малките волейболистки. В залата присъстваха много зрители и приятели, а атмосферата бе изпълнена с еуфория и детски усмивки. Вечното дерби между Сини и Червени пък допълни  емоциите в пълна степен, като надпреварата бе истински празник за волейболистки и присъстващи.BGvolleyball.com

ВИЖ КАКВИ ОТСТЪПКИ има КАРТАТА "100 сърца за ЦСКА" - ТУК!!!

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти