ВК ЦСКА представя бутиково вино „Мидалидаре 100 сърца за ЦСКА“

Волейболен клуб ЦСКА представя бутиково червено вино „Мидалидаре 100 сърца за ЦСКА". От клуба ще си партнират с винарска изба "Мидалидаре Естейт". Избата има многобройни награди от най-престижните международни конкурси. Само за последните две години "Мидалидаре" печели златни медали от Vinalies Internationales 2012, Paris, France и сребърно отличие от International Wine and Spirit Competition2011, London, UK. http://www.midalidare.com/

Специалната подборка и пропорция от сортовете грозде каберне совиньон, мерло и пти вердо е дело на Александър Алексиев и Николай Кетеров, които освен отлични енолози са и истински приятели на червения клуб.

Лимитирана серия с бутиково вино Midalidare Merlot & Cabernet Sauvignon & Petit Verdot 2012 ще бъде презентирана на предстоящия благотворителен търг, организиран от ВК ЦСКА. Останалите не закупени, по време на търга бутилки с вино, ще бъдат пуснати в продажба.

"Предстоят много прекрасни празници. Това е отлична възможност хората да купят за себе си или за подарък хубаво червено вино "Мидалидаре" с логото на "100 сърца за ЦСКА" - каза изпълнителния директор на ВК ЦСКА Александър Попов.

Презентация на вино "Мидалидаре 100 сърца за ЦСКА" - изтегли

ТУК!!!cskavolley.orgcskavolley.org

ВИЖ КАКВИ ОТСТЪПКИ има КАРТАТА "100 сърца за ЦСКА" - ТУК!!!

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти