Жаклин Карвальо ще играе за Минас (Бело Оризонте)

Теленовелата със звездата на бразилския женски национален отбор Жаклин Карвальо приключи, след като нападателката подписа договор с местния Кампонеса Минас (Бело Оризонте). Както е известно, след края на Световното първенство в Италия, на което Бразилия завърши на трето място, 31-годишната двукратна олимпийска шампионка обяви, че слага край на кариерата си. След това стана ясно, че думите й са пресилени и че всъщност все още е нямала клубен отбор, тъй като желанието й е да не напуска Бразилия заради малкия си син Артур от брака си с Мурило Ендрес. В крайна сметка Жаки бе представена официално в новия си клуб от Бело Оризонте и така няма да се налага да се отдалечава от семейството си.
"Искам да благодаря за възможността, която ми предостави клуба и се надявам и се чувствам задължена да допринеса с каквото мога за доброто на отбора. Клубът е прекрасен, а проектът много хубав", бяха първите думи на волейболистката.

"Чувствам се много щастлива. Всичко е ново за мен, но нямам търпение да започна да играя. Искам да се представим по най-добрия начин", каза още Жаки.

BGvolleyball.com

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти