Цвети и Сесил гласят двойка за "Уимбълдън"

Сесил Каратанчева и Цветана Пиронкова планират да играят заедно в надпреварата на двойки на "Уимбълдън". Каратанчева остана доволна от представянето си на "Ролан Гарос", въпреки че отпадна във втория кръг след загуба с 1:2 сета от Ирина Фалкони."Съперничката ми игра много силно. Аз започнах добре, но след като спечелих първия сет, настъпи спад. След втория сет се почувствах много изморена. Но Ирина беше стабилна и много мобилизирана до края. Отново имаше доста българи по трибуните и атмосферата беше страхотна. До последно ме подкрепяха. Исках да ги зарадвам, но все пак се получи добър мач.", заяви Сесил.

Като цяло 25-годишната софиянка е доволна от представянето си в Париж, където тръгна от квалификациите и записа четири победи.

"Мисля, че изиграх добри мачове на "Ролан Гарос" и имах страхотни емоции. Искам да продължа да играя добре и да съм здрава и занапред. Другото - каквото дойде! Прибирам се и ще почивам няколко дена. Другата седмица откривам сезона на трева в Нотингам. Засега съм в квалификациите. Така започвам подготовката за "Уимбълдън". С Цвети имаме планове да играем заедно на двойки в Лондон. Така че, ако ни стигне класирането, ще ни видите в дует", завърши Каратанчева.Любомир Тодоров, Tennis24.bg

Още от Тенис

Виж всички