Джоунс издава плана си за победа срещу Сейнт Прю в събота

-          Срещу Чеъл Сонен.

Притискаше го през цялото време към клетката, победи го с борба (силната страна на Сонен) и чрез граунд енд паунд въпреки счупения си пръст.

-          Срещу Гловър Ташейра.

Стоя срещу противника си и разменя с него удари. Влезе в близка дистанция, където се смяташе, че Гловър ще може да надделее, доминира в клинча и го победи чрез единодушно решение.

-          Срещу Дейниъл Кормие.

Използва борбата, спечели повече тейкдауни и нанесе по-тежки удари от опонента, който е бивш Олимпийски състезател по свободна борба.

Думите и делата на Джоунс ни карат да смятаме, че на 23 април той ще се старае да победи 33-годишния американец по вече изпитаната рецепта.

„Мисля, че обратният ми гард е много по-добър от неговия. Работил съм много дълго върху него и като нищо да се бия срещу Овинс точно по този начин само, за да го докажа на всички, че съм по-опасен.“Джоунс определено звучи повече от просто „уверен“ в качествата си само дни преди очакваното му завръщането в Октагона на UFC. Последният мач на „Bones” бе през януари 2015 година, когато отстрани сегашния шампион в полу-тежката категория Дейниъл Кормие.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти