Цветан Соколов: Тренто или Перуджа? Може би Тренто (видео)

Цветан Соколов и Кучине Лубе (Чивитанова) продължават със страхотното си представяне през сезона. След като спечелиха Купата на Италия и се класираха за финалната четворка на Шампионската лига в Рим, Цецо Соколов и съотборниците му детронираха миналогодишния първенец Азимут (Модена) и се класираха за финал за титлата след 4 мача в полуфиналните плейофи.

Ето какво каза българският ас за клубния сайт на Лубе след победата с 3:2 гейма в мач №4, игран в "Пала Панини" в Модена. 

"Всички сме много щастливи от тази победа, много труден мач, а в тайбрека показахме, че сме отбор, който не иска да загуби. Мисля, че сме най-добрият отбор и го демонстрирахме. Междувременно, постигнахме целите си да играем във финалната четворка на Шампионската лига и на финал за Скудетото, но все още нищо не сме направили, с изключение на Купата на Италия (която Лубе спечели, б.р.). За да направим този сезон изключителен, трябва да довършим нещата до край. След една седмица се започва отново и трябва да подредим идеите си и да се опитаме да играем още по-добре. 

Тренто или Перуджа? Може би ще бъдат играчите на Тренто, които като домакини се представят наистина много силно. Петият мач с Перуджа ще бъде много оспорван. Но няма значение кой ще ни бъде съперник във финала, при всички положения ще бъде много трудно".

BGvolleyball.com

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти