Владо Николов: Това лято ще бъде по-различно от миналото (видео)

Владимир Николов сподели своите очаквания за предстоящото лято и представянето на националния отбор. Николов прие със задоволство информацията, че братята Братоеви отново ще бъдат повикани в тима и изрази увереност, че "това лято ще бъде по-различно от миналото".

"Възможно е да се върнат, големи хора сме. Особено когато имаме една цел, това е доброто представяне на България. Ако трябва да съм честен, трудно ми е да си представя, че може да има човешки разногласия по-големи от това да играеш за България. Убеден съм, че това лято ще бъде по-различно от миналото. Надявам се на разположение на старши треньора да бъдат най-добрите играчи на България", заяви Николов пред Диема Спорт.

"Това, че ще бъдат повикани опитните, не им гарантира място в състава. Миналата година това беше поглед към бъдещето, да не изброявам ползите от играта на младите. Споменавам само Георги Сеганов, сега играе в Италия на добро ниво. Неговото присъствие тепърва ще се усеща, ще се вижда. Това, че ще бъдат повикани опитните, само ще повиши конкуренцията."

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти