Теди Салпаров и Цецо Соколов: Надяваме се ние да сме победителите (видео)

Националите Цветан Соколов и Теодор Салпаров говориха в специално интервю за официалната фейсбук страница на Евроволей за равносметката от участието си в надпреварата до момента, както и за очакванията си за днешния решителен мач със Словения, и впечатленията си от европейските вицешампиони. 

"Не започнахме много добре, но това няма значение. Спечелихме втория мач с 3:0 и това е наистина важно за нас. Придобихме увереност, знаем, че можем да побеждаваме. Все пак вторият и третият двубой са много по-важни от първия. Трябва да даваме всичко от себе си на терена, чувстваме се физически готови, подготвихме се много добре за мача със Словения", коментира Соколов. 

Теодор Салпаров: "Ще бъде труден мач, тъй като Словения е един от отборите на този шампионат, които са прогресирали доста през последните години и играят много добре. На последния турнир в България те играха финал срещу Франция, те спечелиха и втора дивизия на Световната лига. Знаем, че ще е трудно, но се нуждаем от тази победа. Ще е по-лесно за нас в бъдеще, ще е по-добре да играем срещу Полша. Виждате как играе Словения не само на Евроволей. Ще бъде сериозна битка, която се надявам ние да спечелим."

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти