Добруджа 07 обяви състава за новия сезон

Отборът на Добруджа 07 обяви състава си за предстоящия сезон. Както вече писахме, "зелените" от Добрич се сдобиха с ново попълнение. Това е 23-годишният посрещач Кирил Меретев, който стана вицешампион в Колежанското първенство на САЩ. 

 Останалите играчи са познати имена. На поста разпределител новият треньор Петър Пенев ще разчита на Христо Енков и Денимир Димитров, центрове са Светослав Арнаудов, Денис Чавдаров и 15-годишният младежки национал Теодор Йорданов. Той замества подписалия с Нефтохимик Илия Петков. Останалите позиции не търпят промени - Димитър Маринков, Мартин Мечкаров и Димитър Матеев  ще водят посрещането на носителя на Купата на България. Претендентът за Мистър BGvolleyball.com Жулиен Георгиев и юношата на Виктория Волей Петър Христосков ще бъдат главните действащи лица в зоната диагонална на разпределителя. Либера са Христо Христов и Николай Тодоров. 

Играчите сменят и дома си. Тъй като един от основните спонсори - "Изида", напусна отбора, те ще бъдат настанени в комплекс "Орехите". На тяхно разположение ще бъде фитнес залата, която ще се ползва за подготовката.

Очаква се първенството да стартира по-рано - около 8 октомври.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти