Инсиние: Винаги съм искал да работя с Анчелоти

Нападателят на Наполи Лоренцо Инсиние призна, че винаги е искал да работи с Карло Анчелоти и сподели, че двамата са провели телефонен разговор след назначаването на италианския специалист начело на “адзурите”. Бившият треньор на Милан, Ювентус и Реал Мадрид замени Маурицио Сари в Наполи през изминалата седмица.
“Научих за назначаването на Ачелоти от телевизията и вестниците. Щастлив съм от пристигането на Анчелоти, който е страхотен треньор и е печелил много. Уникално е да го видя в Наполи. Трябва да благодарим на Сари за работата, която свърши през последните три години. Той направи нещо страхотно и отборът израсна много под негово ръководство”, започна Инсиние в интервю за Corriere dello Sport.

“Сега започваме нов цикъл с нов треньор, на когото пожелавам успех. Очаквахме, че Сари ще остане в отбора, но президентът взе своето решение. Щастлив съм, че Анчелоти е новият ни треньор, защото винаги съм искал да работя с него. Мога единствено да се уча от него. Той ще ни научи на много неща и ще ни помогне да се развием. Важно е обаче нашето представяне на терена, за да постигаме резултати. Анчелоти ми се обади, за да ме поздрави”, завърши нападателят на Наполи.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти