Зидан: Топката просто не иска да влезе

Старши треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан изрази огорчение след домакинското поражение с 0:1 от Виляреал днес. “Проблемът е, че в края, когато топката не иска да влезе, става много трудно. Не заслужавахме това. Може да правиш нещата по добър или лош начин, но когато топката не иска да влезе, е сложно. Тя просто не иска да влезе”, заяви разочаровано наставникът на “белите”.

“Топката не иска… Когато имаш положения, трябва да ги вкараш. Да, има мачове, в които топката не иска да влезе, но в последно време това е всеки път. Много е трудно за увереността на футболистите. Със сигурност не заслужавахме това. Не трябва всеки път да казвам едно и също нещо. Това, което със сигурност не трябва да правим, е да е отказваме. Нужно е да продължим да работим. Моментът ще дойде и ние трябва да сме подготвени. Във всичко толкова негативно трябва да потърсим и позитивното”, сподели той.

@@@

“В психологичен план не е лесно. Момчетата не спират да тичат, да се борят. Моето послание е да продължат да работят. Във футбола понякога има лоши серии и всички заедно трябва да се справим. Направихме всичко, за да спечелим, имахме много положения, но топката не искаше да влезе”, продължи той. “Не съм съгласен с критиките за играта. Да, резултатите са много негативни, но това ще се промени. Когато спечелим един, всичко ще се промени”, каза още Зидан.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти