Еди Хърн: Преговорите с Уайлдър вървят гладко

Еди Хърн, промоутърът на шампиона на IBF, WBA, WBO и IBO в тежка категория Антъни Джошуа (22-0, 21KO) разкри, че боксьорът му има интерес да се изправи единствено срещу носителя на пояса на WBC Дионтей Уайлдър на 13 април.Уайлдър ще излезе отново на ринга на 1 декември, когато ще защитава титлата си срещу непобеждавания Тайсън Фюри.Победителят от срещата, в която Уайлдър (40-0, 39KO) е фаворит, ще бъде кандидат да се изправи срещу Джошуа в следващата му битка.

Хърн разкри, че вече текат преговори с отбора на Уайлдър и за момента всичко върви гладко.

"В момента преговаряме с Дионтей Уайлдър. Има развитие - не можем да чакаме до декември. Това не е сделка, която ще се сключи за един ден. Изискваме срещи и разговори, защото сме длъжни да направим тази среща”, заяви Хърн.

"Работата ми е клиентът ми да е доволен, а той иска среща с Дионтей Уайлдър. Това е единственият противник, който го интересува и аз трябва да го осигуря. Ако не успя, ще съм се провалил. Ще съм провалил феновете на спорта, себе си и Антъни Джошуа. Не очаквам това да се случи”, добави промоутърът.

И въпреки че Фюри е сериозен противник, Хърн не вярва, че той ще успее да нокаутира Уайлдър.

"Ще опита да обърка Уайлдър и ще използва подобна стратегия, както в мача срещу Кличко, но не мисля, че този път тя ще проработи. Надявам се да победи, но не мисля, че ще успее”, каза още Еди Хърн.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти