Промоутърът на Джошуа: Фокусът ни е 100% върху Уайлдър

Промоутърът на Джошуа: Фокусът ни е 100% върху Уайлдър

Промоутърът на Антъни Джошуа Еди Хърн потвърди пред Sky Sports, че приоритет на световния шампион в тежка категория на три от четирите боксови федерации е да излезе на ринга срещу Дионтей Уайлдър през април.

Както е известно, “Уембли” вече е запазен за 13 април 2019 година за следващия двубой на Джошуа, но съперникът е неизвестен. Ако не е шампионът на WBC Уайлдър, то ще бъде Дилиън Уайт.

“Имаме около два месеца, трябва да е ясно, че когато преговаряме с екипа на Уайлдър, не искаме да чакаме да видим какво ще се случи на 1 декември”, каза Хърн, визирайки датата, на която Уайлдър ще се изправи срещу Тайсън Фюри.

“Искаме да сключим сделка преди техния двубой. Баща ми Бари ще преговаря с Шели Финкел (промоутъра на Уайлдър) в началото на октомври и ще опитаме да се договорим. Пратили сме им договор с условия, с които те са се съгласили, но не са ни върнали подписи. Искаме да разберем какви са техните настроения.

Да опитаме да сключим сделка, фокусът ни 100% е върху Уайлдър през април. Естествено, ако Фюри спечели, те ще направят реванш и тогава април отпада като вариант, което означава, че най-вероятно Джошуа ще излезе срещу Дилиън Уайт”, коментира Хърн, визирайки официалния претендент за пояса на WBO.

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти