Тухел: Не заслужавахме да загубим

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел не смята, че отборът му е бил надигран от Ливърпул. Парижани загубиха с 2:3 на “Анфийлд” в първия си мач от групите на Шампионската лига, но Тухел е доволен от показаното от тима.“Играхме отлично до почивката и Ливърпул със сигурност не заслужаваше да води с два гола. Но дори и в тази ситуация не се предадохме. След почивката лесно губехме топката. Продължаваме да вярваме в начина ни на игра в дефанзивен план. В края беше трудно, но не беше справедливо да загубим”, коментира германецът.

“Трябва да сме по-агресивни, да атакуваме повече. Това беше едва първият ми мач начело на ПСЖ в Шампионската лига. Имаме какво да подобряваме в играта с трима нападатели, за да решаваме равностойните мачове в своя полза. Сигурен съм, че в следващите мачове ще изглеждаме по-добре”, оптимист е Тухел.

“Мбапе ще развива играта си, той може да стане още по-добър. Неймар също, Той винаги е опасен, въпреки че имаше труден мач. Случилото се днес ще му послужи като допълнителна мотивация за следващите двубои”, каза още наставникът на ПСЖ.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти