Голмайсторите на Испания: Никой не си мисли, че срещу Русия ще е лесно

Испанските национали са единодушни, че ги чака тежък осминафинал срещу Русия. Снощи Ла Роха завърши 2:2 с Мароко, но благодарение на равенството между Португалия и Иран финишира на първо място в група “В”, а това означава среща в следващата фаза с домакина на Мондиал 2018.

“Радвам се, че сме първи в групата.  Не се представихме много добре, но с всеки следващ мач ще вдигаме нивото си. Мароко ни затрудни. Владеехме топката, но не създадохме много положения. Ясно е, че и срещу Русия няма да е лесно. Домакините ще се радват на огромна подкрепа от трибуните. Те играха силно до момента, независимо от загубата от Уругвай. Ще се опитаме да не допускаме толкова грешки и да продължим напред”, заяви авторът на първия гол за Испания Иско. =

Подобно мнение изрази и Яго Аспас, който се разписа в последните минути и спаси иберийците от загуба.

“Великолепен ден за мен! Семейството ми пристигна да ме гледа и отбелязах важен гол. Русия е труден съперник и очакваме тежък мач на осминафиналите”, каза нападателят на Селта.   ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ИСПАНИЯ ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА МАРОКО ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!  

Още от Футбол свят

Виж всички