Юрген Клоп ще се радва да види това (видео)

Нападателят на Ливърпул Доминик Соланке отбеляза два гола за разгромната победа на Англия с 5:1 срещу Дания като гост в приятелска среща между младежките национални отбори до 21 години на двете страни. Тимът на Англия U-21 вече е в серия от 22 поредни мача без загуба.

Соланке първо бе точен за 0:2 в 39-ата минута, а две минути след почивката реализира второто си попадение с добавка с пета, след като вратарят на датчаните бе избил лошо шут на английски футболист. Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп вероятно се е зарадвал на изявите в мача на 21-годишния Соланке, който рядко получава шансове за изява в клубния си тим. Соланке бе основна фигура и в контролата с младежите на Италия миналата седмица. Той отбеляза и двата гола (8, 52) при победата с 2:1 срещу "адзурите" във Ферара. Попадението за домакините бе дело на Мойс Кийн (42).

Два гола за англичаните срещу датчаните отбеляза и Доминик Калвърт-Люин (81, 86-дузпа), а Демарай Грей бе автор на първото попадение в мача в 31-ата минута. За Дания точен бе Маркус Ингвартсен (42).

Още от Футбол свят

Виж всички