Теодор Салпаров: Ще има промени

Директорът и състезател на Нефтохимик Теодор Салпаров заяви, че ще има промени в отбора. Либерото призна, че има голяма вина за селекцията на тима и ръководството ще вземе мерки. Салпаров говори пред камерата на Диема Спорт след загубата от ЦСКА с 0:3.  

"Проблемите не са от днес, а от доста време, за което аз имам голяма вина, тъй като ръководството ми е поверило да организирам селекционно работата на нашия отбор. За съжаление, чужденците, които взехме, не оправдават доверието, а и някои други, които са привлечени този сезон, не показват, че заслужават да са тук, поне засега. Признавам, че съм направил грешки. Въпросът е как да излезем от тази ситуация.

 

Миналата година направихме уникални неща. Сега отборът не прилича на себе се. Тръгнахме катастрофално, с ръководството ще вземем мерки да променим това. Играем много слабо срещу фаворитите – ЦСКА, Хебър, Добруджа - 3 мача с по 0:3. Отборът е в тежко състояние.Ще дам всичко от себе си да подобря това. И на мен ми е мъчно да съм вътре и да ме унижават. Аз имам манталитет на победител и искам да побеждавам. Но всичко е поправимо. Ще има промени в отбора със сигурност. Наложителни са. Чужденците, както съм ги поканил, така и ще ги изпратя.Мачовете, които изгубихме, тежат, но има много време до края, в плейофите серията е дълга. Доказали сме, че сме бойци, с подходящите хора, които ще паснат на този отбор, ще изглеждаме по друг начин в турнира за купата и в плейофите.

Не обсъждаме смяна на треньора, Найден няма вина за случилото се. Много имена се спрягат за наши нови играчи. Когато подпишем договор, медиите ще го разберат", каза Салпаров.

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти