Неймар изчетка Рамос, глобиха фирма на защитника заради изсичане на дървета

Суперзвездата на Пари Сен Жермен Неймар говори за футболистите, които най-много са го впечатлили в досегашната му кариера. Сред тях са Лионел Меси, Виктор Валдес, Серхио Рамос и Килиан Мбапе. “Меси е най-добрият футболист, с когото съм играл. За мен той е най-добрият в света, както и най-добрият, който съм виждал да играе. Двамата заформихме удивително и гениално дуо. За мен беше удоволствие и чест да играя с него. Освен това той ми е приятел. Валдес е най-добрият вратар, срещу когото съм се изправял. Мбапе е най-бързият играч, когото съм виждал.

Най-добрият футболист, срещу когото съм играл, е Рамос, защото е много добър централен бранител и вкарва голове. Доста е трудно да играеш срещу него. Изправял съм се и срещу Тиаго Силва. Двамата са много добри.

Винисиус? Много е млад и има доста години пред себе си. Ще е много добър играч и ще бъде един от най-добрите. Ще се бори за Златната топка. Очаквам, че ще постигне всичко, което иска. Много добър човек е и си е заслужил всичко”, заяви Неймар пред Oh My Goal.

Междувременно, фирмата на Рамос Aguileña de Inversiones S.A. беше глобена от Мадридската община с 250 хиляди евро заради нелегалното изсичане на 80 дъба и други вековни дървета. Нарушението се счита за много сериозно, като освен глобата компанията е длъжна да засади нови дръвчета в определени от общината зелени зони.

Още от Футбол свят

Виж всички