Надал се шегува със заспал репортер на пресконференция (видео)

Забавен момент се случи на пресконференцията на Рафаел Надал след победата му над Джеймс Дъкуърт с 6:4, 6:3, 7:5 в първия кръг на Australian Open. Това бе първи успех в официален мач на Матадора от месец септември, но явно не всички присъстващи журналисти са били много заинтересувани от коментара му за представянето.

Един репортер заспа на пресконференцията, а това не остана незабелязано от Рафа, който се пошегува със ситуацията. “Не е интересно днес. Знам, че си затваряш очите, за да се концентрираш върху това, което казвам”, сподели Надал, като поздрави журналиста на италиански за “добро утро”.

В следващия кръг 17-кратният шампион от “Шлема” ще се изправи срещу Матю Ебдън, който елиминира в четири сета Ян-Ленард Щруф. Надал е водач на четвъртината на Григор Димитров, с когото може да се срещнат на четвъртфиналите в Мелбърн. Надал има да защитава 360 точки за световната ранглиста от достигнатия именно четвъртфинал миналата година, когато се отказа в началото на петия сет срещу Марин Чилич поради контузия.

Още от Тенис

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти