Петър Касабов: Надявам се догодина да увеличим медалите

Избраният за “Треньор №1 в борбата” за 2019-а година Петър Касабов изрази задоволство от поредното признание, но допълни, че още много работа чака състезателките му през следващата олимпийска година.

“Радвам се, че успях още веднъж да спечеля тази награда. За женската борба в исторически план е много добра година, защото за първи път се случва женският отбор да се класира на второ място отборно. Доволен и щастлив съм, че постигнахме това нещо и ще остане в историята. Другото радостно е, че се случва в третата ми година като старши треньор, което говори, че е имало да се върши работа, за да се достигне до този връх. Аз винаги работя за повече и искам да се развивам. Надявам се догодина да увеличим медалите. Знаете, че чакаме Олимпиадата с голямо нетърпение - дано да успея още веднъж да спечеля медали на самата Олимпиада.

Казвам медали, защото сега имаме само една квота на Тайбе Юсеин, но се надяваме и останалата част от отбора за вземем квоти и да завоюваме медали”, каза Касабов след церемонията по награждаването. ФОТОГАЛЕРИЯ от награждаването на най-добрите борци за 2019-а година ТУК!!!

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти