Паратичи призна, че Манджукич може да се присъедини към нов отбор преди януари

Спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи даде отговори на някои от въпросите, които витаят в пресата през последните няколко седмици. Той засегна темата за Марио Манджукич, който бе един от основните играчи на “старата госпожа” при Масимилиано Алегри, но с идването на Маурицио Сари бе тотално забравен.

Националът на Хърватия дори не тренира с първия отбор заради договорка с ръководството, а от доста време е активно свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед. “Червените дяволи” пък имат сериозни проблеми в атаката от началото на сезона и още през януари се очаква да опита да привлече голаджия, което бе признато от Оле Гунар Солскяер.

Спортният директор на Юве коментира темата след въпрос дали  е възможно нападателя да се присъедини към друг тим преди отварянето на трансферния прозорец през януари.

“Говорим с Манджукич, за да намерим най-доброто решение и за двете страни. Оставаме отворени към всяко едно решение, независимо дали ще остане при нас или ще отиде другаде. Манджукич не тренира с нас, което е поради споразумение с клуба. Ако тази договореност се промени, аз съм отворен към всичко”, заяви Паратичи пред “Скай Италия”.

Още от Футбол свят

Виж всички