ЦСКА-София на 11 точки от върха и на 7 от ЛЕ след загуба на "Лаута" (видео)

Локомотив (Пловдив) надигра с 1:0 ЦСКА-София в мач от 13-ия кръг на efbet Лига и остана на само четири точки от първото място в първенството. Единственото попадение отбеляза Йосиф Томашевич в 16-ата минута, но то не трябваше да бъде зачетено, тъй като играчът на смърфовете бе в положение на засада при паса към него.

И в този двубой с пропуски се отличи таранът на червените Али Соу, който на три пъти имаше шанс да реализира. Доста положения изпуснаха и състезателите на Бруно Акрапович, които доиграха срещата с 10 човека след втори жълт и респективно червен картон на Томашевич в 82-ата минута. Въпреки това пловдивчани можеха да реализират и с човек по-малко, но Димитър Илиев нацели греда след изстрел с глава.

Поражението остави ЦСКА-София на 11 точки от лидера Лудогорец и на 7 от Локо Пд и Левски в битката за местата, даващи право на участие в евротурнирите.

Новият наставник на гостите Милош Крушчич заложи на любопитна четворка в атака. Там започнаха Кери, Уот, Отабор и Али Соу, които обаче не се справиха на ниво през първата част. На трибуните пък място бе заел бившият треньор на тима Люпко Петрович.

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - ЦСКА-СОФИЯ 1:01:0

Йосиф Томашевич 16

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ):

71. Луков, 5. Малембана, 61. Алмейда, 6. Езе, 50. Томашевич, 20. Петрович, 10. Умарбаев, 9. Карагерен, 21. Г. Илиев, 14. Д. Илиев, 12. Ожболт

ЦСКА-СОФИЯ:

13. Бусато, 18. Мазику, 25. Албентоса, 28. Гълъбов, 11. Занев, 26. Антов, 15. Малинов, 8. Кери, 9. Уот, 14. Отабор, 22. Соу

МИНУТА ПО МИНУТА

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти