Занев вини съдиите и атаката: Играхме 14 на 11, а и не можем да вкарваме от голлинията (видео)

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев, също като своя шеф Стойчо Стоилов, обвини съдиите за днешната загуба с 1:0 от Локомотив в Пловдив.

“Защо загубихме от Локомотив?! Защото играхме 14 срещу 11. Вие гледахте ли повторенията? Техният гол? А колко отсъждания в обратна посока. Всяко докосване се свиреше фаул. Какво ниво? Аз този господин го знам отдавна. Когато иска да добута мача в едната посока, много добре го прави. Не мога да кажа, че има тенденция. Говоря за днес. Може да не е сгрешил нарочно. Не казвам, че е нарочно, но някои неща натежават.

Както и че ние не можем да си реализираме головите ситуации. Днес имахме три стопроцентови. От голлинията не можем да вкараме.

Като поведение, особено през второто полувреме, нашият отбор стоеше добре - държеше топката, атакуваше. Първото полувреме мисля, че загубихме средата на терена. Имаме вина за загубата и ние, ще си вземем поуки, но ако в другите мачове - като Берое, с Етър, в Русе имаме сами вина, днес стояхме добре на терена. Бихме се сами.

Крушчич е млад, амбициозен човек. Иска да се развива. Подготвяше ни за битка, каквато и стана. Но пак казвам - съдията не позволи да стане битка. При всяко докосване, всяко единоборство той свиреше фаул.

Трябва отборите да се оставят да играят. Като излезем в Европа виждате, че се пуска по-свободна игра, има динамика. Как да стане динамика като той всяко докосване свири. Ние от 90 минути играем 25. Това е. Какво да ви кажа?”, коментира Петър Занев.

Още от БГ Футбол

Виж всички