Любомир Гуцев със силни изяви въпреки поражение на Фламуртари

Българският защитник Любомир Гуцев се представи на много добро ниво за своя тим Фламуртари (Прищина), въпреки поражението с 0:1 от стабилния украински Заря (Луганск) в контрола. Доскорошният бранител на Пирин (Благоевград) игра 75 минути и напусна при 0:0.

След това аВладимир Белоцерковец откри резултата минута по-късно, като попадението му се оказа и единствено в мача. През първото полувреме и двата състава нямаха кой знае колко атаки, а по-опитният украински отбор, макар и с голяма част от резервите си, постепенно натисна и упражни надмощие. Гуцев на три пъти, а също така и други негови колеги, спряха сериозни опасности пред вратата на Селимай.

Бивш капитан на Пирин (Гоце Делчев)- Гуцев беше привлечен в отбора на Фламуртари (Прищина) от новото клубно ръководство. Тимът е на 9-о място от 12 отбора, като последните два изпадат директно. Заелите 9-о и 10-о място ще играят баражи за запазване на местата си. Както е известно, помощник-треньор на Заря (Луганск) е българският специалист Веселин Бранимиров.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти