Пламен Константинов с огнен таймаут в Новий Уренгой (видео)

Пламен Константинов и Локомотив (Новосибирск) измъкнаха дербито с Факел на Камило Плачи в Русия (видео)

Бившият селекционер на националния отбор на България Пламен Константинов е известен със своя темперамент. Наставникът на лидера в Суперлигата на Русия Локомотив (Новосибирск) показа нагледно на своите възпитаници, че той е треньорът и те са длъжни да го слушат. По време на на вчерашната победа над Факел с 3:2 (25:18, 22:25, 25:22, 20:25, 15:7) в Новий Уренгой Пламен Константинов заговори на висок тон във втората част при резултат 1:0 гейма и 22:24. Старши треньорът на тима от Новосибирск се ядоса на Алексей Родичев, който самоволно се върна на игрището, а в същото време Пламен Константинов продължаваше да анализира играта на отбора си.

“Хайде момчета! Още първата топка трябва да я реализираме така. Не си тръгвай от тука, когато говоря, хей… (Пламен Константинов насочи гнева си към Алексей Родичев)! Ако искаш да играеш, ще стоиш тук, ши***няк! И изпълнявайте указанията ми. Това са важни моменти! Как ще се обиждате? Аз да не съм ви приятелка? Аз съм ви треньор и мога да ви критикувам, когато се налага! “, не скри емоциите си Пламен Константинов.

Думите на Пламен Константинов явно дадоха резултат и неговият Локомотив победи Факел в Новий Уренгой с 3:2, а тимът от Новосибирск продължава да е едноличен лидер във временното класиране с актив от 38 точки.  

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти