Гениален гол на Йоветич върна Монако на победния път

Отборът на Монако записа първа победа под ръководството на новия си треньор Роберто Морено, след като се наложи с минималоното 1:0 над Анже у дома в двубой от 23-ия кръг на Лига 1. Така “монегаските” сложиха край на серията от три поредни загуби и се изкачиха на деветото място във временното класиране с 32 точки.

В герой за Монако на “Луи II” се превърна Стеван Йоветич, който отбеляза гениален гол през първото полувреме, като прати топката с глава в мрежата с гръб към вратата. Малко преди почивката вратарят на домакините Бенжамен Лекомт спаси мрежата си от попадение след удар с глава на Пиерик Капел.

 

В друг мач от кръга, игран тази вечер, третият във временното класиране Рен допусна загуба с 0:1 при гостуването на Лил. Домакините стигнаха до победното попадение още в четвъртата минута чрез Лоик Реми, който се намира в отлична форма от началото на годината и вече има четири попадения. С успеха “договете” се приближиха само на три точки от днешния си съперник и сериозно застрашават позицията му на подиума.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти