Стив Брус е доволен от зимните трансфери в Нюкасъл

Мениджърът на Нюкасъл Стив Брус призна, че е много доволен от зимните трансфери в клуба. На "Сейнт Джеймсис Парк" успяха да се подсилят с Набил Бенталеб, Валентино Лазаро и Дани Роуз.

"Новите попълнения ще имат голяма роля в състава ни в следващите три-четири месеца. Бавно и спокойно вървим в правилната посока. С тримата нови играчи донесохме още класа в състава ни. Това е, към което винаги се стремим. Доволен съм от селекцията", заяви Брус.

Мениджърът на Нюкасъл потвърди за провалената рекордна сделка

"Опитахме да привлечем още един-двама играчи, но не успяхме. Но това винаги може да се случи. Винаги съм казвал, че ако не можем да вземем правилният футболист, по-добре да изчакаме до лятото, когато пазарът е по-лесен, в сравнение с тези три-четири луди седмици", допълни специалистът.

"Това, което не направихме е да се паникьосаме в търсенето на нови. Преди няколко седмици, ако ме бяхте попитали дали ни трябва ляв бек или ляво крило, щях да ви отговоря не. Но в един момент това стана приоритет с проблемите, които се появиха в тази зона. И клубът реагира по правилния начин. Щеше да е добре да вземем още един нападател, но това се оказа невъзможно. Винаги съм казвал, че най-важното е да взимаме играчи, които да вдигнат класата на отбора", завърши Брус.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти