Стив Брус е доволен от зимните трансфери в Нюкасъл

Стив Брус е доволен от зимните трансфери в Нюкасъл

Мениджърът на Нюкасъл Стив Брус призна, че е много доволен от зимните трансфери в клуба. На "Сейнт Джеймсис Парк" успяха да се подсилят с Набил Бенталеб, Валентино Лазаро и Дани Роуз.

"Новите попълнения ще имат голяма роля в състава ни в следващите три-четири месеца. Бавно и спокойно вървим в правилната посока. С тримата нови играчи донесохме още класа в състава ни. Това е, към което винаги се стремим. Доволен съм от селекцията", заяви Брус.

Мениджърът на Нюкасъл потвърди за провалената рекордна сделка
Мениджърът на Нюкасъл потвърди за провалената рекордна сделка

"Опитахме да привлечем още един-двама играчи, но не успяхме. Но това винаги може да се случи. Винаги съм казвал, че ако не можем да вземем правилният футболист, по-добре да изчакаме до лятото, когато пазарът е по-лесен, в сравнение с тези три-четири луди седмици", допълни специалистът.

"Това, което не направихме е да се паникьосаме в търсенето на нови. Преди няколко седмици, ако ме бяхте попитали дали ни трябва ляв бек или ляво крило, щях да ви отговоря не. Но в един момент това стана приоритет с проблемите, които се появиха в тази зона. И клубът реагира по правилния начин. Щеше да е добре да вземем още един нападател, но това се оказа невъзможно. Винаги съм казвал, че най-важното е да взимаме играчи, които да вдигнат класата на отбора", завърши Брус.

Още от Футбол свят

Виж всички