Интер с нова грешна стъпка (видео+снимки)

Интер направи поредна грешна стъпка в битката за Скудетото, след като завърши наравно 1:1 с Каляри Лаутаро Мартинес (29) изведе "нерадзурите" напред с глава, а Раджа Наинголан (79) изравни мощен шут от далечна дистанция. Преди 12 дни двата тима отново се изправиха един срещу друг на стадион “Джузепе Меаца”, но този път в турнира за Купата на Италия. Тогава Интер победи с 4:1 сардинци с два гола на Ромелу Лукаку и по едно попадение на Борха Валеро и Андреа Ранокия.

Грандът от Милано се намира на втора позиция, като изостава с три точки от лидера Ювентус. Шампионът на Италия гостува по-късно днес на Наполи. Лацио пък е с два мача по-малко от Интер и е много вероятно да изместни "нерадзурите", ако днес победи Рома и спечели отложения си мач с Верона. Грешките на Интер станаха прекалено много в последно време. Това е третото поредно равенство на тима в Серия "А", след 1:1 с Аталанта и 1:1 с Лече. 

ИНТЕР - КАЛЯРИ 1:1 1:0 Лаутаро Мартинес (29) 1:1 Раджа Наинголан (79)ИНТЕР: Ханданович, Шкриняр, Де Фрай, Бастони, Йънг, Барела, Валерио, Сенси, Бираги, Лукаку, ЛаутароКАЛЯРИ: Краньо, Фараго, Валукиевич, Клаван, Пелегрини, Нандес, Оливиа, Йоница, Наинголан, Педро, СимеонеМинута по минута

Още от Футбол свят

Виж всички