Степан Хиндлиян: Беше предложено да си вземем акциите, ще помислим! (видео)

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян бе един от представителите на "сините" фенове на срещата с Бойко Борисов, която се състоя тази сутрин в Министерски съвет. Той заяви, че е било предложено на привържениците да вземат акциите на клуба.

"Срещата беше дълга. Поговорихме за доста неща. Това, което мога да кажа е, че според мен се съгласиха със становището, че моделът, по който се управлява футбола, е погрешен и води до положението, в което се намира Левски", започна Хиндлиян.

"Беше предложено да си вземем акциите, каквото и да значи това. Ще си помислим. Това не е първото подобно предложение към нас. Спас Русев също ни бе предложил да си вземем акциите. Не е имало обещания. Ние казахме няколко пъти, че под някаква форма Левски изглежда стабилен през последната година, но знаем, че този модел не е устойчив. Това също е видно", добави още той.

Премиерът изненада феновете: Ако искате Левски да го има, акциите трябва да са при вас

"НКП ще излезе със становище по въпроса. Сега ще седнем и ще вземем решение по въпроса. Няма да излизаме в защита на корпоративни и частни интереси", завърши Степан Хиндлиян.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти