Даниел Стрезов от Тръст "Синя България": Трябва да намерим и приложим работещ модел на управление

Председателят на Тръст "Синя България" Даниел Стрезов заяви, че привържениците на Левски нямат готовност да поемат управлението на клуба на момента.

"Придобиването на акциите от феновете е процес. В момента изглежда, че клубът е тръгнал към своята финансова независимост", сподели Стрезов.

"Имаме договорка, че ще получим документи и ще заявим пред общността така ли е, или не. Осъзнаваме, че моделът е грешен. Осъзнаваме, че това няма да се промени от днес за вчера", добави той.

35 Среща на феновете на Левски с Бойко Борисов

"Това, че ние в България не познаваме други работещи модели, не означава, че такъв не съществува. И не означава, че ние не трябва да се опитаме да ги намерим и приложим".

"Ако утре акциите бъдат депозирани, нямаме готовност да поемем чисто административно управлението на клуба, да не говорим финансово. Но от друга страна ние сме хората, които посрещаме и изпращаме поредната бащица. Едни и същи действия ще водят до едни и същи резултати. Рискът е концентриран само в едно място", завърши Стрезов.


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички