Интер също хвърли око на Мойс Кийн

Интер следи внимателно ситуацията около нападателя на Евертън Мойс Кийн. Младият талант е набелязан от "нерадзурите" като вариант за заместник на Лаутаро Мартинес, ако аржентинецът си тръгне през лятото, твърди "Тутоспорт".Кийн пристигна с големи очаквания в Евертън, но до момента не впечатлява с изявите си, като има само 1 гол в 26 мача. Той по-често оставаше на резервната скамейка, като и новият мениджър Карло Анчелоти не му гласува по-голямо доверие, както се очакваше. Така няма да е изненада, ако талантът си тръгне само година след като пристигна на "Гудисън Парк".

Изпълнителният директор на Интер Бепе Марота познава добре качествата на 20-годишния Кийн от съвместната им работа в Ювентус и именно той е дал идеята за неговото привличане на "Джузепе Меаца". Освен това той работи добре с агента на играча Мино Райола, което може да улесни осъществяването на сделката.

Тепърва обаче ще видим как ще се развие ситуацията. Евентуални преговори с Евертън ще се водят само, ако Интер склони да продаде Лаутаро Мартинес, към когото сериозен интерес проявяват Барселона, Челси, Реал Мадрид и Манчестър Сити.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти