Стойчо Младенов: Може да се върна в България

Легендата на ЦСКА и българския футбол Стойчо Младенов днес празнува рожден ден. Екзекутора навършва 63 години. Треньорът на Кайсар заяви пред "Гонг", че е възможно да се завърне в България.
ЦСКА-София поздрави Стойчо Младенов

"Днес е един важен ден за мен. Остарявам с още една година, по-точно обаче казано помъдрявам, а не остарявам. Така разсъждавам аз. Относно пандемията се чувстваме блокирани отвсякъде, спазваме разпоредбите, които са почти еднакви с тези в България и скучаем", започна той.

"Аз съм професионалист. За жалост във футбола ние треньорите живеем седмица за седмица или по-точно мач за мач. Всичко зависи от нашите успехи, победи или загуби, така че във всеки момент мога да се отзова някъде. Всичко е въпрос на предложения, интерес и разговори. Аз съм професионалист, гледам професионално на моята професия и моето развитие като личност.

Където и да получа оферта я премислям много добре и предприемам нужното, за да се осъществи това, което смятам за най-правилно в съответния момент. Всичко е възможно, виждате какви резки промени се получават в някои отбори и клубове, така че никога не може да си правим конкретни планове", заяви Младенов на въпрос дали се вижда край страничната линия, начело на български отбор.

Още от Българи зад граница

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти