Славея Сиракова със скандални разкрития за годеника си

Славея Сиракова със скандални разкрития за годеника си

Не гръм в Рая, а истинска атомна бомба се "взриви" в семейството на Илиана Раева и Наско Сираков. Дъщеря им Славея Сиракова за пореден път разтрогна годежа си, а причината е повече от скандална. Красавицата намекна, че мачото, който й предложи брак на остров Бали преди близо половин година, е с хомосексуални наклонности, които ловко е прикривал от всички.

"Да си гей, не е срамно, не е диагноза, но е нередно да въвличаш други в това, което не си. За мен няма понятие бисексуалност, има параван, който се опитваш да използваш на чужд гръб. Годежните пръстени не означават нищо, когато потъваш в собствената си нечистоплътна преднамереност...", написа Славея в социалната мрежа, цитира HotNews.bg.

Според информация на Intrigi.bg Славея хванала годеника си в изневяра с друг мъж. След като попаднала на скандални съобщения в телефона му, тя започнала да го следи и така научила за похотта му към своя пол. Мъжът й се опитал да излезе с оправданието, че е бисексуален и продължава да я обича, но щерката на Илиана Раева не искала и да чуе.

„Славея е съсипана най-вече заради дъщеря си Амили. Малката много се привърза към годеника й и чакаше с нетърпение да види майка си булка. Уви, един ден ще се наложи да й обясни защо това не се е случило“, разкриват близки до семейството.

Следвай ни:

Още от Булевард

Виж всички