Еротичен модел си развя гърдите по време на ММА двубой, отнесе сурово наказание

Еротичен модел си развя гърдите по време на ММА двубой, отнесе сурово наказание

Най-голямата ММА организация в света – UFC, наложи повече от сериозно наказание на еротичния модел от OnlyFans Хейли Дейвис.

Причината – по време на MMA мач през март т.г. Дейвис дръзна да се разголи пред феновете си и да покаже гърдите си в един от своите профили. Действието ѝ тогава напълно засенчи цялата галавечер на UFC и вместо борците на ринга, големите звезди, поне в социалните мрежи, се оказаха зърната на Дейвис, които тя демонстрира не един път, а два пъти.

Случката обаче никак не се понрави на главните фактори във UFC и те решиха да предприемат драконовски мерки, за да са сигурни, че такива „инциденти“ повече няма да се повторят за в бъдеше. Като за начало от организацията издадоха доживотна забрана на Дейвис да стъпва на мачове под тяхната егида.

Не мога да повярвам, че от UFC ми забраниха да посещавам мачове заради това, написа в пост в Instagram Дейвис след решението на федерацията.

Фенове на модела обаче припомнят, че това не е първият път, в който Хейли Дейвис бива гонена отнякъде заради неблагоприличие. Преди време тя отново се разсъблече, но този път в универсален магазин, поради което служителите я помолиха да напусне обекта им.

Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички