Гледай Европейското по футбол като на живо от удобството на твоя дом

Гледай Европейското по футбол като на живо от удобството на твоя дом

Лято 2024 се очаква с нетърпение от всички спортни фенове. Две грандиозни събития - Европейското по футбол и Летните олимпийски игри ще се проведат в рамките на три месеца и вълнението вече се усеща във въздуха. Първи пред екраните ще застанат футболните фенове за откриването на Европейското по футбол на 14 юни. Агитките вече се оформят, като присъствието на стадиона изобщо не е задължително. На двора пред вилата, в апартамента в града, а понякога и направо със съседите пред блока, футболните срещи между европейските страни ще съберат приятелите на тази игра.

Но какво е нужно, за да гледате европейското “като на живо”, без да напускате комфорта на дома си? Сигурни сме, че знаете.

На първо място е важен телевизорът - колкото по-голям и с колкото по-добра резолюция, толкова по-ярко и поглъщащо ще е преживяването. Всяка тревичка на терена може да се окаже ключова за победния гол, всеки поглед на футболист може да предопредели развоя на играта. В момента А1 предлага различни модели телевизори на лизинг с 0% лихва за 24 месеца, които ще ви пренесат директно на стадиона:

Kivi 32H735QB е 32-инчов телевизор с Dolby audio, което ще ви потопи изцяло в атмосферата не само на стадиона, но и на всеки филм, който гледате. Със звук като от професионално студио и качествена картина, ще можете да проследите всяка една стъпка на играчите по терена и ще чуете всеки вик, идващ от агитките. Допълнително, изобилието от смарт функции и съвместимостта му с Xplore TV за Smart TV ще пренесат ТВ изживяването на ново ниво.

Друг модел от промоционалната селекция на А1, е огромният, 65-инчов Sony XR65A80LAEP OLED. Параметрите му са: 65’’ (164 см.), подобрение на контраста XR OLED Contrast Pro, звук директно от екрана - Acoustic Surface Audio+™. На футболен език това ще рече, че ще се чувствате като 12-я играч на терена и ще сте съпричастни с всеки пас и фаул. Отлично футболно преживяване ще ви предоставят и другите модели от кампанията на А1 - Philips 43PUS8518/12, TCL 43T7B, но дали само това е достатъчно? Изборът на подходящ телевизор за гледане на толкова грандиозно събитие, несъмнено е най-важният, но ето и още няколко неща, без които не можем:

Да ви помогнат с внасянето и инсталирането ще се притекат най-близките ви приятели, които ще са и вярната агитка за всеки мач. Най-запалените фенове вече са направили своята програма и са разпределили гостуванията по домовете за различните срещи. А за финала…е, той все още е далече, но гледането му е само по себе си събитие.

За разлика от спортистите на терена, които следват стриктен хранителен режим, на масата пред телевизора не е нужно да има само електролитни напитки и протеинови барчета. Подгответе традиционните фъстъци, крекери и студени напитки и се потопете в емоциите на най-великата игра на света - футбола.

Кампанията на А1 за телевизори на лизинг с 0% лихва за 24 месеца ще продължи до 30 юни 2024, или до изчерпване на количествата, така че не пропускайте шанса си да гледате финала на Евро ‘24 така, сякаш сте на живо на Олимпийския стадион в Берлин.

Последвайте каналите ни в:

Още от Медии

Виж всички