Попето и Елена Паришева помагат за детски турнир в Троян

Попето и Елена Паришева помагат за детски турнир в Троян

Звездата на Ботев (Пловдив) и неговата съпруга Елена Паришева помогнаха за провеждането на детски турнир в Троян. От ДФК "Юначета" благодариха специално на Попето и половинката му за жеста, както и на други свои спомоществователи. На 24 юни от 17:00 часа площад "Възраждане" в родния град на Любомир Левчев ще се проведе първият по рода си турнир между детските градини в Община Троян. На спортната площадка ще премерят сили децата от ДГ "Незабравка" и изнесена група - Черни Осъм, ДГ "Буковец"; ДГ "Мир"; ДГ "Осми март" и ДГ "Синчец".

На 24 юни от 17:00 часа площад "Възраждане" в родния град на Любомир Левчев ще се проведе първият по рода си турнир между детските градини в Община Троян. На спортната площадка ще премерят сили децата от ДГ "Незабравка" и изнесена група - Черни Осъм, ДГ "Буковец"; ДГ "Мир"; ДГ "Осми март" и ДГ "Синчец".

Следвай ни:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички