Юношите паднаха от връстниците си до 18 години

 Юношите паднаха от връстниците си до 18 години

Юношите на България до 18 години отстъпиха с 0:1 от връстниците си от Румъния в първата от двете приятелски срещи, която се игра в базата на румънската федерация в Буфтя.

Вторият мач на двата отбора предстои в утрешния 10-и юни (понеделник) от 11:00 часа, след което българската формация ще се прибере.

Във вчерашния 9-и юни (събота) на терена излязоха Златомир Стоименов, Борис Стойков, Виктор Любенов, Ивайло Видев, Константин Димитров, Пламен Аршев, Валентин Доцев, Димитър Христов, Васил Казълджиев, Кубрат Йонашчъ, Велиян Видолов

Родените през 2006-а година национали, водени от селекционера Тодор Симов, се подготвят за европейските квалификации през есента. Единственото попадение за Румъния днес падна в 53-ата минута, като негов автор стана резервата Михай Тома. Той засече с глава центриране от лявата страна на атаката на Давид Матей, топката се отби в страничната греда и влезе в българската врата.

Българите също имаха добри възможности, като при една от тях през второто полувреме Васил Казълджиев нахлу от фланга, преодоля трима бранители на домакините и точно преди да стреля, топката му беше избита.

Снимка: FRF

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички