Sportal.bg
Използвай App-а за
по-добро усещане
Отвори

Валери Божинов е първият официален посланик на националния отбор на България по мини футбол

Валери Божинов е първият официален посланик на националния отбор на България по мини футбол

От Българската Асоциация Мини Футбол (БАМФ) съобщиха, че Валери Божинов е първият посланик на националния ни отбор по мини футбол. За "лъвовете" предстои участие на Европейското първенство в Босна и Херцеговина, което ще се проведе между 1 и 9 юни. Българите пътуват за Сараево като актуален бронзов медалист на Стария континент.

Ето какво написаха от БАМФ:

"Валери Божинов е първият официален посланик на националния отбор на България по мини футбол

Уважаеми приятели, имаме честта да обявим официално първия посланик на националния тим на България по мини мини футбол и това е Валери Божинов!

Валери Божинов е играл за грандове като Ювентус и Манчестър Сити. Опитът му в националния отбор също е повече от солиден.

От позицията си на един от най-популярните българи той ще даде още повече видимост и интерес към мисията на нашия национален тим.

Божинов вече посети последния лагер-сбор на националите и с огромния си опит е един безценен мотиватор за селекцията на треньора Николай Михов.

Благодарим много на Валери за желанието да помогне за развитието на мини футбола в България и времето, което отделя в тази посока!

Валери Божинов посети лагера на националния отбор по мини футбол
Валери Божинов посети лагера на националния отбор по мини футбол

"Искам с моя опит да помогна на отбора и му желая успех от все сърце на Европейското първенство в Сараево", заяви Божинов.

Последвайте каналите ни в:

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти