Петър Хубчев: Времето ми като треньор мина, вече се виждам на по-удобни столове

Петър Хубчев: Времето ми като треньор мина, вече се виждам на по-удобни столове

Един от легендарните родни футболисти Петър Хубчев навършва днес 60 години и ще отбележи юбилея със семейството си в Германия. Сега Хубси, както го наричаха по време на футболната му кариера, играе и мач за възстановяването си от онкологично заболяване.

Петър Хубчев празнува юбилей
Петър Хубчев празнува юбилей

„Казвам ви го с чисто сърце, защото напоследък ми остава много време и много често разсъждавам на тази тема. Дано ми повярвате поне вие. Мисля, че времето ми като треньор мина. Знам, че има примери на много възрастни колеги, но там според мен наставникът трябва да е много активен по време на мач. Бих работил с удоволствие в областта на футбола. Използвам това време от година и нещо, за да се запозная с много от нещата в чисто административната работа и научавам много неща, които досега са ми оставали встрани. И досега не съм си представял да правя нещо извън футбола. Вече се виждам встрани от пейката. На по-удобни столове, по-високи, на които можеш да се облегнеш“, заяви Хубчев пред „Тема спорт“.

Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!
Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички