Утре издигат още един кандидат за президент на БФС

Утре издигат още един кандидат за президент на БФС

Пресконференция на тема: "Издигане на кандидатура за президент на Българския футболен съюз" ще се проведе утре в Пресклуба на БТА от 11:00 часа.

Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!
Sportal.bg вече и във Viber, последвайте ни!

Организатори на събитието е Обществен комитет, който включва: Петьо Костадинов, футболен агент; проф. Андрей Захариев, експерт Публични финанси и местно самоуправление; адв. Николай Калистратов, експерт-финансист и юрист; ген. Борислав Сертов, експерт по сигурността; проф. Марин Гъдев, експерт кондиционна подготовка във футбола; арх. Ивайло Мишев, експерт футболна инфраструктура и бази; д-р Христо Мазнейков, експерт спортна медицина и ортопедия; Иван Аспарухов, кмет на Община Мездра, бивш зам.-министър на регионалното развитие и благоустройството; Добри Козарев, президент на футболен клуб; гл. ас. Стефан Проданов, бивш състезател по футбол и д-р по икономика.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти